IAME SERIES SRI LANKA YAMAHA KT100 CHAMPIONSHIP



PROVISIONAL TIMETABLE - ROUND 3

Friday, 27th June 2025

Venue: SpeedBay Circuit, Bandaragama

START	END	GROUP	ACTIVITY	DURATION
08:00	15:00	IAME & KT100	Final Day of Practice	07:00
16:00	-	IAME & KT100	Circuit Closed	-

PROVISIONAL TIMETABLE - ROUND 3



Venue: SpeedBay Circuit, Bandaragama



START	END	GROUP	ACTIVITY	DURATION	REMARKS	
06:00	07:00	IAME & KT100	Driver Registration	01:00	It is compulsory for the driver, mechanic, and team manager/ guardian to register together at the registration desk and obtain their wristbands. A sample signature of each person will be recorded on the registration form. Driver/team registration ends at 7:00 AM. No wristbands will be issued after registration closes.	
			Mechanic Registration			
			Team Manager/ Guardian Registration			
			Driver Photo Session			
07:00	08:30	IAME & KT100	Scrutineering	01:30	It is compulsory for the driver, mechanic, and team manager/ guardian to be present at the time of scrutineering. Unless directed by the Race Director, no karts will be scrutineered after this time.	
			Tyre Registration			
			Transponder Registration			
08:30	09:00	IAME & KT100	Engine warm-up at the designated area	00:30	une.	
09:00	09:30	IAME & KT100	Compulsory Drivers' Briefing	00:30	Only designated wristbands will be	
			Venue: 1st Floor, Grandstand		allowed entry for the	
					briefing. The paddock must ensure all engine warm-ups stop by 9:00 AM.	
09:30	09:35	All	National Anthem of Sri Lanka	00:05	Drivers must remain on	
					the 1st floor of the Grandstand.	
09:45	09:52	IAME Cadet & KT100 120 Kg	Warm-Up (07 min)	00:07		
09:55	10:05	KT100 140 Kg & 155 Kg	Warm-Up (10 min)	00:10		
10:10	10:20	IAME Junior	Warm-Up (10 min)	00:10		
10:25	10:35	IAME Senior & Master	Warm-Up (10 min)	00:10		
10:45	10:55	IAME Cadet & KT100 120 Kg	Qualifying (10 min)	00:10		
11:00	11:10	KT100 140 Kg & 155 Kg	Qualifying (10 min)	00:10		
11:15	11:25	IAME Junior	Qualifying (10 min)	00:10		
11:30	11:40	IAME Senior & Master	Qualifying (10 min)	00:10		
11:40	11:55	All	Morning Break	00:15		

12:00	12:10	IAME Cadet & KT100 120 Kg	Race 1 (08 Laps)	00:10
12:15	12:25	KT100 140 Kg & 155 Kg	Race 1 (10 Laps)	00:10
12:30	12:45	IAME Junior	Race 1 (15 Laps)	00:15
12:50	13:05	IAME Senior & Master	Race 1 (15 Laps)	00:15
13:15	13:25	IAME Cadet & KT100 120 Kg	Race 2 (08 Laps)	00:10
13:30	13:40	KT100 140 Kg & 155 Kg	Race 2 (10 Laps)	00:10
13:45	14:00	IAME Junior	Race 2 (15 Laps)	00:15
14:05	14:20	IAME Senior & Master	Race 2 (15 Laps)	00:15
14:20	14:50	IAME & KT100	Paddocks Clearing	00:30
14:20	15:05	All	Lunch Break	00:45
15:25	15:40	IAME & KT100	Podium Ceremony	00:15